logo artcube international limited logoartcube cosmetics srl

Artcube International a fost infiintata in Marea Britanie din dorinta de a crea produse de ingrijire a pielii mai naturale si mai sanatoase, impreuna cu experti din Elvetia in domeniul ingrijirii pielii care au dorit sa ofere solutii eficiente pentru problemele pielii.

Elvetia este renumita pentru produsele sale de inalta calitate, inclusiv produsele de ingrijire a pielii. Artcube International este recunoscuta pentru utilizarea ingredientelor de calitate superioara si pentru ca respecta standarde foarte ridicate de calitate in lantul productie.

von baroness brand, marca

Prin gama de creme antirid Von Baroness am reusit sa castigam increderea si loialitatea clientilor lor prin oferirea de produse de calitate si prin indeplinirea promisiunilor facute in ceea ce priveste eficienta si siguranta produselor noastre.

Cremele noastre bazate pe formule elvetiene din gama Von Baroness cu extract de caviar si celule stem de iris dulce sunt creme antirid si anti-imbatranire pentru ingrijirea pielii.

Extractul de caviar alb este obtinut din icrele de sturion alb si este bogat in proteine, acizi grasi esentiali si alte substante nutritive care ajuta la intinerirea pielii si la imbunatatirea aspectului ei. 

Celulele stem de iris dulce sunt celule vii care se gasesc in radacina plantei de iris dulce. Acestea sunt considerate a avea proprietati anti-imbatranire si pot ajuta la intinerirea si imbunatatirea aspectului pielii. 

Cele doua ingrediente premium aduse impreuna prin formula noastra patentata, extractul de caviar si celulele stem de iris dulce, ofera beneficii superioare celorlalte ingrediente,  precum vitaminele si uleiurile esentiale, in lupta impotriva imbatranirii pielii. 

 

Produse

Inscrie-te la newsletter si primesti 10% reducere